Skip to main content

Philips broodroosters

 

U zoekt een Philips broodrooster?

Zoek dan niet verder! Wij hebben de beste Philips broodroosters geselecteerd voor jou. Tegenwoordig zijn er veel Philips broodroosters beschikbaar. Je verdrinkt letterlijk in het aanbod. Vandaar deze handige Philips broodroosters suggesties. Wij hebben deze volgend Philips Broodroosters geanalyseerd, getest en gekeken naar de gebruikersbeoordelingen.

Philips HD2692
Philips HD2590
Philips Daily HD4825/90
Onze winnaar Philips Viva HD2637/90
Philips broodrooster

Budget broodrooster Philips Daily HD2581/90

Dat de Philips Daily HD2581/90 een zeer aantrekkelijke spotprijs heeft is één ding. Maar dat daarboven op ook nog een lange levensduur komt, samen met een mooi design en vele extra functies maakt dit toch één van de modellen om zeker te overwegen. Je kunt broodjes opwarmen met het rekje vanboven, je kunt tosti’s erin bakken. Gewoon superhandig allemaal.

Toch het enige nadeel is dat als je te grote sneden brood gebruikt het brood er wat kan uitsteken aan de bovenkant. Op de plaats waar het uitsteekt wordt het brood jammer genoeg niet geroosterd. Dit is het enige minpunt wat ons echt stoorde. Deze broodrooster werkt het beste met Speciaal brood voor in de Toaster. Toch voor rest is deze prijs/prestatie onklopbaar en is deze broodrooster zeker en vast een aanrader!


Philips Daily HD2581

Check onze pagina broodrooster kopen voor meer suggesties.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *