Skip to main content

Philips broodroosters

U zoekt een Philips broodrooster?

Zoek dan niet verder! Wij hebben de beste Philips broodroosters geselecteerd voor jou. Tegenwoordig zijn er veel Philips broodroosters beschikbaar. Je verdrinkt letterlijk in het aanbod. Vandaar deze handige Philips broodroosters suggesties. Wij hebben deze broodrooster geanalyseerd, getest en gekeken naar de gebruikersbeoordelingen.

Philips HD2692

39,99 €

Lees ReviewKoop
Philips HD2590

29,95 €

Lees ReviewKoop
Philips Daily HD4825/90

29,99 €

Lees ReviewKoop
Philips Viva HD2637/90

50,40 €

Lees ReviewKoop
Meest Populair Philips Daily HD2581/90

32,49 €

Meest Populair
Lees ReviewKoop

Budget broodrooster Philips Daily HD2581/90

Dat de Philips Daily HD2581/90 een zeer aantrekkelijke spotprijs heeft is één ding. Maar dat daarboven op ook nog een lange levensduur komt, samen met een mooi design en vele extra functies maakt dit toch één van de modellen om zeker te overwegen. Je kunt broodjes opwarmen met het rekje vanboven, je kunt tostis erin bakken. Gewoon super handig allemaal.

Toch het enigste nadeel is als je te grote sneden brood gebruikt steekt het brood wat uit aan de bovenkant. Op de plaats waar het uitsteekt wordt het brood jammergenoeg niet geroosterd. Dit is het enigste minpunt wat ons echt stoorde. Deze broodrooster werkt het beste met Speciaal brood voor in de Toaster. Toch voor rest is deze prijs/prestatie onklopbaar en is deze broodrooster zeker en vast een aanrader!


Als je graag nog meer info wilt weten over broodroosters kijk dan eens naar onze Homepagina. Hier zul je buiten Philips broodroosters ook vele andere verschillende broodroosters vinden. Wij hebben een top 10 geselecteerd zodat jij de beste broodrooster uit kunt kiezen.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *