Skip to main content

Ritter broodsnijmachine

Kwaliteitsproducten van Duitse makelij Ritter. Volledig metalen uitvoering, schuin geplaatst: biedt een hoge stabiliteit en de beste snijresultaten. Grote, afneembare lichtlopende slee in metalen uitvoering.

Bekijk het volledig overzicht Ritter Snijmachines bij bol.com voor meer keuze!

Ritter broodsnijmachine prijzen

We hebben een aantal snijmachines van Ritter gerangschikt op ieders budget. Ze zijn allemaal robuust gebouwd en gemakkelijk in onderhoud. Voor ieder wat wils zit er een favoriete broodsnijmachine tussen.

Budget

De eerste logische keuze voor een budget broodsnijmachine is dat van zijn budget natuurlijk. En met budget bedoelen we, een zeer betaalbaar budget! Budget is voor de gebruiker die gewoon een broodsnijmachine nodig heeft zolang het maar werkt!

Ritter Markant 05
Ritter Markant 01

Mid Range

Voor deze categorie is de Prijs/Prestatie belangrijk of met andere woorden een zo goed mogelijke broodsnijmachine tegen een redelijke prijs. Niet te goedkoop maar ook niet te duur, er net tussen in.

Ritter Nova 1 Grijs: Koop nu.

Ritter E 18 zilver Contour: Koop nu.


High End

Duurzaamheid is voor de High End categorie een must. Van deze broodsnijmachines kun je zeker zijn dat ze een lange levensduur hebben, en in de meeste gevallen een duurzame look. Het gezegde je krijgt voor wat je betaald is hier absoluut van toepassing.

Ritter Piatto 5 RI107022: Koop nu.

Ritter Allessnijder Contura 3: Koop nu.

Zoek je nog meer snijmachines? Bekijk dan onze pagina broodsnijmachine koopgids.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *