Skip to main content

Stokbroodsnijmachine

Een stokbroodsnijmachine is een grote verticale broodsnijmachine die enkel voor commerciële doeleinden gebruikt wordt. Het wordt gebruikt om Stokbrood ook wel Frans brood in stukken van 8 tot 10 centimeter te snijden. Het kan een groot aantal stokbrood stukjes per uur snijden. Hieronder alle eigenschappen van een goede Stokbroodsnijmachine.

✅ Om broden in stukken te snijden
✅ Instelbare dikte
✅ Voor restaurants en evenementen
✅ Gemaakt van roestvrij staal
✅ Ingangsmondstuk voor 1 of 2 broden
✅ Zeer snel werken, maximaal rendement
✅ Reinigingsvriendelijk
✅ Hygiëne
✅ Uitneembaar mes
✅ Veiligheidssysteem
✅ Voor professioneel gebruik

Zoals je ziet heeft een stokbroodsnijmachine veel voordelen. Het is een perfecte investering als jij jaarlijks duizenden klanten van stokbrood stukjes moet voorzien.

Een broodsnijmachine is dan weer een snij apparaat om brood mee te snijden. Deze kan je meestal bij een bakker terug vinden, maar ook bij slagers. Ze gebruiken dan wel een snijmachine met glad mes voor hun vlees te snijden.

Als je op zoek ben naar professionele stokbroodsnijmachine neem dan een kijkje hier.



Reacties

Frank 09/08/2021 bij 4:36 am

Handige video, nu weet ik beter wat een stokbroodmachine precies is en hoe het werkt. Sowieso vind ik jullie site heel handige wanneer ik op zoek ben naar keukenapparatuur.

Beantwoorden

Jeroen 09/08/2021 bij 1:49 pm

Beste Frank,

Leuk om te horen dat je iets hebt gehad aan deze info. We streven ernaar om zoveel mogelijk informatie i.v.m. brood op deze website te zetten.

Beantwoorden

Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *