Skip to main content

Broodroosters merken

broodrooster merken

Lijst van broodroosters topmerken

Zoek niet verder! Wij hebben de beste merken van broodrooster geselecteerd voor jou. Tegenwoordig zijn er honderden merken broodroosters beschikbaar. Je verdrinkt letterlijk in het aanbod. Vandaar deze handige broodrooster merken suggesties. Wij hebben een groot aantal merken broodroosters geanalyseerd, getest en gekeken naar de gebruikersbeoordelingen. Zoek dus niet verder en kies je favoriete broodrooster die het best bij je past. Hieronder enkele bekende merken van broodroosters. Voor meer andere merken check zeker de broodrooster overzicht pagina.

Philips – Gevoeligheid en simpelheid

Koninklijke Philips (beter bekend als kortweg Philips) is een Nederlands elektronica bedrijf. Het produceert onder andere huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, mixers en broodroosters. Kortom een grote marktspeler waar je kwaliteit en service geen spijt zal krijgen.

Dualit – Geweldig Brits ontbijt

Dualit is een Britse fabrikant van koffie- en theecapsules, keuken- en horecamateriaal en staat vooral bekend om zijn assortiment zware broodroosters. De Dualit Classic Toaster wordt beschouwd als een designklassieker. Lange levensduur gegarandeerd en goedgekeurd bij onze Broodrooster-Test.be! Met name onze High End Winnaar de Dualit D27030 Classic is al enkele jaren onverslaanbaar. Het model is gewoonweg de beste broodrooster verkrijgbaar.

Princess – Voor momenten die van belang zijn

Princess Household Appliances is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd met name kleine elektrische huishoudelijke apparaten aanbiedt. Apparaten van het merk Princess zijn soms Dutch Design, onder andere Jan des Bouvrie maakte er ontwerpen voor. Princess is bekend van waterkokers en heteluchtfriteuses. Tip uw broodrooster past zeker goed bij de waterkoker en de airfryer.

Russell Hobbs – In het hart van uw huis

Russell Hobbs is een Amerikaanse Britse fabrikant van huishoudelijke apparaten. Deze heeft een grote geschiedenis gemaakt op vlak van innovaties van de apparaten zoals waterkokers en broodroosters.

Aigostar – Het is de helderste ster

Aigostar is opgericht om kwalitatief goede prijsproducten en service van wereldklasse te bieden. Ze streven er voortdurend naar te innoveren om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen. Bovendien is Aigostar altijd toegewijd om producten te leveren die het leven van gezonder en aangenamer maken in het heden, maar ook in de toekomst.


Bekijk onze pagina broodrooster top 10 voor meer info.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *